Initiatieven

WP King biedt naast de ontwikkeling van WordPress websites ook velen andere diensten. WP-King is een allround internetbureau dat u ondersteuning kan bieden op het gebied van (online) marketing. Hier een overzicht van de diensten welke WP King u kan bieden:

Low budget website

WP King biedt u low budget websites. Aan de hand van onze duidelijke prijsopgave weet u exact hoeveel u betaalt en waarvoor u betaalt. Daarbij stelt u zelf uw website samen, waardoor u exact uw online aanwezigheid kunt doen aansluiten op uw budget.

E-mailmarketing software

Ons internetbureau biedt u zeer professionele e-mailmarketing software. Deze e-mailmarketing software maakt het mogelijk om eenvoudig nieuwsbrieven te verspreiden. Vervolgens kunt u door middel van zeer uitgebreide statistieken zien wie de e-mail hebben geopend, doorgestuurd of op een link hebben geklikt.

Online bladerboek

We bieden u een prachtige online bladerboek. Het online bladerboek kan een uitstekende oplossing zijn voor het digitaal uitgeven van uw foto’s, magazine of andere documenten. Zo kan het bladerboek fungeren als promotiemiddel met een digitale folder of brochure. Op deze vernieuwende wijze kan de informatie getoond worden aan uw doelgroep.

SEO – Online marketing

WP King biedt ook online marketing aan voor uw WordPress website. Dit kan door middel van online marketing basis. Dit is de basis van de SEO die wij integreren op uw website. De website wordt zo geconfigureerd dat deze door zoekmachines sneller wordt opgenomen binnen de resultaten. Daarbij bieden wij u SEO online marketing Pro. Dit is een contract waarin er maandelijks voor u wordt gewerkt aan linkbuilding.

Social media

WordPress is uitermate geschikt voor een integratie met social media. WP King kan een integratie realiseren met Twitter, LinkedIn, Facebook en Hyves. Daarbij kunnen wij u ook ondersteunen in het vormgeven van uw social media. Zodat uw uitstraling op de social media compleet overeen komt met uw huidige online aanwezigheid.

 

# #