WordPress Plugins

Een WordPress website is opgebouwd door middel van WordPress plugins. Deze WordPress plugins zorgen voor de functionaliteiten van de WordPress website. Hieronder hebben we een greep van de WordPress plugins op een rijtje gezet.

WordPress Referenties

Binnen deze WordPress plugin wordt weergegeven hoe andere bedrijven of personen denken over de website. De referenties worden mooi in de website vormgegeven en kunnen ook op later termijn beheert worden.

WordPress Contactformulier

Het contactformulier is één van de meest voorkomende WordPress plugins. Binnen dit contactformulier worden contactgegevens van de bezoeker op gevraagd, om vervolgens in contact te komen met de bezoekers.

WordPress Evenementen module

De evenementen WordPress plugin weergeeft optredens, evenementen of activiteiten op uw WordPress website. Dit kan in een lijstweergave, maar u kunt ook kiezen voor een kalenderweergave.

WordPress Google Maps

Deze WordPress plugin geeft uw contactpagina een extra dimensie, door in een Google Maps plattegrond weer te doen geven waar u gevestigd zit.

WordPress Media player

Media kan door deze WordPress plugin worden weergegeven. Denk aan mooie players voor uw video’s, slideshows en audio.

WordPress Lightbox

De Lightbox WordPress plugin realiseert mooie lightboxen. Dit betekent dat wanneer u op een kleine afbeelding klikt, de achtergrond naar zwart vervaagd en de afbeelding vergroot het scherm inzoomt. Tevens is dit ook mogelijk met video’s en websites.

WordPress Slideshow

Door middel van een slideshow, wordt uw website mooier vormgegeven. De WordPress plugin weergeeft mooie afbeeldingen (of video’s) in deze slideshow, welke meteen een sfeer meegeven aan de WordPress website.

WordPress Partnerbox

De Partnerbox WordPress plugin toont partners. De logo’s van alle partners worden getoond in een soort slideshow. De logo’s lopen van rechts naar links door het scherm en wanneer u op een logo klikt gaat u naar hun website.

WordPress Poll

Vraag de mening van uw bezoekers door middel van een poll. Deze WordPress plugin maakt uw website interactiever met uw bezoekers. Vraag wat ze van uw nieuwe WordPress website vinden of probeer te achterhalen wie uw website bezoeken.

WordPress Inschrijfsysteem

Deze lead generation WordPress plugin maakt het mogelijk om bezoekers zich te laten inschrijven. Deze inschrijving kan zijn voor een evenement, nieuwsbrief of bepaalde actie. Alle inschrijvingen worden opgeslagen in een database in de backend. Die database kan tevens eenvoudig worden geëxporteerd naar andere software.

WordPress Portfolio

De WordPress plugin Portfolio maakt een mooie portfolio pagina. Deze pagina toont recent geleverd werk in een mooie passend vorm binnen uw WordPress website.

WordPress Adressenbeheer

Binnen het adressenbeheer als WordPress plugin kunt u partners of leden beheren. Hierin kunt u websites, adresgegevens en verdere contactgegevens delen met uw netwerken. Een uitkomt voor verenigingen en netwerken.

WordPress Reserveringssysteem

Het reserveringssysteem biedt velen mogelijkheden. Bezoekers kunnen een boeking of reservering plaatsen. In het beheer geeft u aan hoeveel plaatsen er beschikbaar zijn. De WordPress plugin houdt zelf bij hoeveel reserveringen er nog beschikbaar zijn en wanneer iets is uitverkocht.

WordPress Social media integratie

Anno 2011 is social media erg belangrijk geworden binnen de markt. Deel daarom met uw doelgroep de mogelijkheden van Facebook, Twitter, Hyves, LinkedIn en alle overige social media. Plaats hiervan koppelingen.

WordPress Twitter publicatie

Deze WordPress plugin automatiseert uw Twitter. Op basis van RSS feeds wordt bij ieder nieuw bericht automatisch een Twitter bericht geplaatst, met hierin een link naar uw WordPress website. Om zo ook effectief om te gaan met de social media.

Onze visie is: niets is onmogelijk binnen een WordPress website! Hierdoor zijn altijd alle wensen bespreekbaar.

# #