Mobiele website

Met het stijgende gebruik van de iPad en smartphones, ontstaat de behoefte aan een mobiele website. Een mobiele website is speciaal gemaakt voor de mobiele apparatuur. Huidige websites worden niet goed weergegeven op de mobiele apparatuur. Daarnaast zijn de websites te groot, waardoor er een lange laadtijd is.

Een mobiele website wordt op maat gemaakt voor de mobiele apparatuur. De mobiele website verbruikt hierdoor minder capaciteit, dit komt de laadtijd ten goede. Daarnaast zijn er binnen uw mobiele website mogelijkheden om een RSS feed te koppelen. Zodat uw mobiele website automatisch geupdate wordt. Uw mobiele website wordt gemaakt door middel van het cms systeem WordPress, waardoor het beheer zeer eenvoudig is.

Een mobiele website is een ultieme manier om altijd en overal bereikbaar te zijn voor uw bezoekers. Zo zijn er het afgelopen jaar al meer smartphones verkocht dan computers en laptops. Maak kennis met de mogelijkheden van een mobiele website en bespreek eens geheel vrijblijvend de mogelijkheden.

# #